Chameleon, official partner van Logitech Scribe

Dankzij Logitech Scribe kan whiteboard informatie moeiteloos gedeeld worden tijdens videovergaderingen.

Werkt met Microsoft teams, Zoom Rooms en andere videovergaderdiensten.

Je whiteboard perfect leesbaar op het scherm

Zeer eenvoudig in gebruik.

Online vergaderen met een echt whiteboard

Er zijn in de wereld al vele pogingen gedaan om een volledig digitaal whiteboard te maken dat exact hetzelfde aanvoelt als een analoog whiteboard. Los van de prijs als je een touch display op groot wandformaat wil uitvoeren blijft ook de gebruikservaring niet zoals analoog. Maar wat als je een Chameleon whiteboard kunt inzetten tijdens je videovergadering. Met één druk op de knop je whiteboard delen met collega’s thuis of in het buitenland. Dankzij de Logitech Scribe is dit nu mogelijk.

De slimme camera

Logitech Scribe is een whiteboardcamera op basis van AI voor Microsoft Teams Rooms, Zoom Rooms en andere populaire videovergaderdiensten. Door ingebouwde AI en een lens op maat kan Scribe de whiteboardinhoud met uitstekende helderheid uitzenden in videovergaderingen. Nu hebben zelfs deelnemers op afstand uitstekend zicht. Scribe kan een oppervlakte tot 2 meter breed en 1,2 meter hoog vastleggen.

Als official partner van Logitech biedt Chameleon speciaal voor Scribe drie whiteboards voor drie overlegruimtes. Deze whiteboards hebben de juiste afmetingen om Logitech Scribe optimaal te gebruiken.

1. Kleine overlegruimte

Voor kleine overlegruimtes bieden we de Logitech Scribe met een enkel whiteboard in dezelfde reikwijdte als de camera: 120×200 cm. Het Curve whiteboard heeft afgeronde hoeken en zwart afgelakte randen. Zoals alle Chameleon whiteboards bieden we levenslange garantie op schrijven en perfecte wisbaarheid. Bekijk hier alle specificaties van dit whiteboard

2. Medium overlegruimte

Voor medium overlegruimtes bieden we de Logitech Scribe in combinatie met een VisuWall whiteboard van 3 meter breed en 2 meter hoog. VisuWall kenmerkt zich door de zwart afgelakte randen en ruim afgeronde hoeken. Bekijk hier alle specificaties van het Visuwall whiteboard.

3. Grote overlegruimte

Voor de grootste overlegruimtes biedt Chameleon de VisuWall met een breedte van 4 of 5 meter en 2 meter hoog. Heb je een bredere maat nodig of je logo altijd zichtbaar in het whiteboard? Als maatwerk producent doen we niets liever! Bekijk hier alle specificaties voor VisuWall of een maatwerk whiteboardwand.

Heb je interesse in Logitech Scribe met een Chameleon whiteboard? Vraag een offerte voor een van de borden aan via de productpagina van het whiteboard of vul het onderstaande contactformulier in. Voor meer informatie over Scribe, kijk hier